EvenimenteȘtiri

Un nou record pentru CUVÂNTUL. Popularitatea site-ului creşte

În luna mai, redacţia site-ului cuvintul.md a înregistrat un record absolut al numărului de vizitatori unici – 64.000 de oameni,  care au generat în total 540.000 de vizite pe site. Pentru comparatie, în luna aprilie am avut 30.000 de vizitatori unici.

Cele mai citite au fost următoarele publicaaţii de pe site:

  1. “Ion Chicu, răspuns la critica adusă de Siegfried Mureșan: „Ce-ai făcut june în țara ta, că geme de cea mai mare corupție din Europa?”, cu 4000 de vizualizări.
  2. “Achiziții suspecte  de sute de mii de lei”, cu 2400 de vizualizări.
  3. “Funcționarii din R. Moldova cu cele mai grase salarii. Primesc lunar peste o sută de mii de lei”, cu 1300 de vizualizări.
  4. “Mihail Budurin: “Sper că 2020 va fi  pentru ţară şi satul nostru unul de cotitură”, cu 1200 de vizualizări.

 

Pagina Ziarul CUVÂNTUL pe facebook a înregistrat indicatori şi mai mari. De exemplu ştirea“Ion Chicu, răspuns la critica adusă de Siegfried Mureșan: „Ce-ai făcut june în țara ta, că geme de cea mai mare corupție din Europa?”a fost citită de peste 12.320 internauţi şi comentată de peste 3800 dintre aceştea.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker