Politic

Deputatul Angel Agache a plecat, din nou, din PD. Dumitru Diacov: A făcut afacerea vieții sale, ceilalți îl vor invidia pentru suma primită

Angel Agache a părăsit, din nou, Partidul Democrat. De această dată deputatul a aderat la grupul Pro-Moldova, condus de Andrian Candu, care a salutat această decizie. La rândul său, președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, citat de unimedia.md,crede că la mijloc ar sta interese financiare și nicidecum viziuni politice.

Angel Agache a mai plecat din Partidul Democrat, în anul 2008, când s-a format Partidul Liberal-Democrat. Ulterior, acesta a revenit în PD, când liderul PLDM, Vlad Filat a fost încătușat. Astăzi democratul a anunțat că pleacă, din nou, de această dată la grupul Pro-Moldova, condus de Andrian Candu.

„Mă bucur să ne revedem în aceeași echipă pentru ca împreună să promovăm proiecte bune, care să ajute la ieșirea din crizele interminabile, generate de amatorismul guvernării actuale”, a scris Candu pe Facebook, după cererea de plecare depusă de Agache.

„Nu prima dată Angel pleacă din PD și revine. Eu cred că el a negociat până la ultima picătură de sânge și a realizat acum afacerea vieții sale. Și-a închis telefonul pentru că mulți ai lui încercau să-l convingă să nu facă asta, dar cred că ceilalți care au mai plecat acum vor fi invidioși pe suma oferită”, a declarat pentru UNIMEDIA, președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov.

Anghel Agache este originar din s. Negureni, Teleneşti şi în ultimii ani a fost responsabil de Organizaţia Teriroială Teleneşti a în PDM.

Până acum, 15 deputați din Partidul Democrat au părăsit fracțiunea. 13 se regăsesc în grupul Pro-Moldova, condus de Andrian Candu, iar 2 au aderat la fracțiunea Șor.

PD a rămas cu 14 parlamentari din 29 câți a avut inițial.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker