Politic

Vitalie Colun a renunţat, Galina Colun a refuzat. În Consiliu a revenit Simion Mudrea

Conform deciziei Comisiei Electorale Centrale, Simion Mudrea, directorul executiv al „Orhei-Vit” SA a devenit noul membru al Consiliului Municipal Orhei.

Simion Mudrea a fost ales consilier pe licta PLDM și va ocupa fotoliul devenit vacant după demisia lui Vitalie Colun. De fapt locul acestuia urma să-l ocupe Galina Colun, șefa Direcției Generale Finanțe a Consiliului Raional Orhei, dar dumneaei a refuzat. Vitalie Colun, care a fost primar de Orhei în 2011-2015, a fost ales consilier local din partea PLDM, în rezultatul alegerilor locale din iunie 2015. Acesta și-a anunțat demisia în ultima ședință din 2017 a Consiliului Municipal Orhei.

După cum a precizat radioorhei.info, Simion Mudrea a mai fost consilier orășenesc pe listele PLDM în perioada 2011-2015.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker