Evenimente

Șeful Exdrupoi, a fost obligat de Primărie să plătească din propriul buzunar lucrările de reparație a trotuarului de pe strada Nicolae Testimițanu, care s-a prăbușit

Șeful Regiei Exdrupoi, Sergiu Tomiță, a fost obligat de Primărie să plătească din propriul buzunar lucrările de reparație a trotuarului de pe strada Nicolae Testimițanu, care s-a prăbușit. Anunțul a fost făcut de primarul general, Ion Ceban, care a precizat că asemenea soartă îi așteaptă pe toți funcționarii care se vor face responsabili de lucrări necalitative.

„Pentru trotuarul prăbușit pe strada Testimițanu, domnul Tomiță a achitat bani din propriul buzunar pentru a efectua lucrările de reparație. Așa vom face de fiecare dată și cu fiecare sau funcționarii responsabili își vor da demisia”, a spus Ceban.

Totodată, edilul a precizat că documentele despre felul în care s-au făcut lucrările pe strada Ion Creangă și pe bulevardul Ștefan cel Mare vor fi făcute publice.

„Ceea ce ține de expertiza pe bulevardul Ștefan cel Mare, cred că persoanele trebuie să stea la pușcărie pentru ceea ce s-a întâmplat. La fel și cu strada Ion Creangă, va trebui să facem publice documentele, pentru dosare. Oamenii întreabă când această stradă va intra în reparație, dar ei nu cunosc detalii despre cum s-a lucrat acolo. Apoi ies tot felul de fofârlici care s-au perindat pe la cârma capitalei și povestesc brașoave despre cum au realizat ei lucrurile”, a declarat primarul.

Sursa: agora.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker