Evenimente

Știre actualizată! Tragedie în Rezina. Două femei, mamă și fiică, au murit! Un copil de trei ani, în stare gravă

Două femei, mamă și fiică, au murit! Un copil de trei ani, în stare gravă, a fost transferat luni după masă de la Spitalul din Rezina la Centrul Mameii şi Copilului din Chişinău în secţia dializă.  

După cum au relatat pentru CUVÂNTUL Elena Băetrău ofiţer de presă la IP Rezina şi Nina Postu, directoarea Spitalului rational Rezina cele două femei descoperite moarte luni dimineaţă, într-un apartament din  or. Rezina erau mamă și fiică. Potrivit primelor informaţii, mama de 47 de ani și fiica de 26 de ani ar fi murit intoxicate cu ciuperci, dar cauza concretă uremează s-o stabilească expertiza medico-legală.

Sursele citate au menţionat că poliţiştii au găsit ciuperci gătite într-o farfurie și într-o tigaie din bucătărie, iar inforaţia despre cele întâmplate ar fi parvenit la 112 de la soâul tinerei.

Copilul în vârstă de doar trei ani iniţial a fost internat în secşua reanimare la spitalul din Rezina cu convulsii și vomita, iar apoi transferat de serviciul aviasan la Chişinău.

Pe cazul dat poliţia a intentat o anchetă.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker