Politic

Maia Sandu este convinsă că nu există șanse ca Igor Dodon să câștige alegerile prezidențiale

Până la sfârșitul lunii iunie, Partidul Acțiune și Solidaritate ar urma să anunțe candidatul pentru alegerile prezidențiale. O declarație în acest sens a fost făcută de lidera PAS, Maia Sandu, în cadrul unei emisiuni televizate, mentioneaza sursa.

Mai mult, Maia Sandu consideră că nu este o problemă dacă vor participa mai mulți candidați de dreapta la următoarele alegeri prezidențiale.

„De fiecare dată pe stânga avem un singur candidat sau poate doi și pe dreapta avem mai mulți candidați. E mai multă democrație. E mai multă alegere pe dreapta. Nu este grav să avem mai mulți candidați dacă știm să purtăm o campanie corectă între noi și dacă cu toții convenim că obiectivul acestor prezidențiale este să îl dăm jos pe Igor Dodon. Dacă reușim să avem o campanie corectă unii cu alții fără să creem animozități și supărări în rândul electoratului de pe centru dreapta, atunci nu este o problemă. Dacă se duc lupte între noi și discredităm un candidat sau altul, atunci asta îl va ajuta pe Igor Dodon”, a declarat Maia Sandu.

La fel, lidera PAS este convinsă că nu există șanse ca Igor Dodon să câștige alegerile prezidențiale din primul tur din cauza situației epidemiologice din țară și materialelor video, care au fost publicate recent.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker