Evenimente

Grecia înregistrează o rată de creștere a cazurilor de coronavirus

Grecia înregistrează o rată de creștere a cazurilor de coronavirus. Asta în timp ce peste o săptămână, sezonul turistic ar urma să se deschidă. Potrivit autorităților elene, luni, au fost confirmate 97 de cazuri noi și aproape o treime din acestea sunt persoane venite din străinătate. 

„Oricine crede că am scăpat de coronavirus greşeşte”, a avertizat ministrul protecţiei cetăţeanului, Nikos Hardalias.

De la 15 iunie, principalele aeroporturi din Grecia vor fi autorizate să primească vizitatori din circa 30 de ţări, majoritatea din Uniunea Europeană. Deschiderea aeroporturilor regionale este prevăzută pentru 1 iulie.

În Grecia, numărul total al deceselor cauzate de COVID-19 se ridică la 182, iar numărul cazurilor de infectare la 3.049.

Sursa: agora.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker