Evenimente

Tragedia la Rezina. Un copil  se află în stare gravă, în comă, iar mama acestuia, precum și bunica,  au decedat

Tragedia la Rezina. Un copil  se află în stare gravă, în comă, iar mama acestuia, precum și bunica,  au decedat. Poliția presupune că persoanele s-ar fi intoxicat cu ciuperci.

Cadavrele au fost depistate de către soțul femeii mai tinere, iar apelul la poliție a fost înregistrat în această dimineață, în jurul orei 10:00, de la felcerul SAMU Rezina.

„În bucătărie, în farfurie şi în tigaie, au fost depistate ciuperci pregătite. La fața locului s-a deplasat medicul legist din cadrul CML Rezina, care în urma examinării exterioare a cadavrelor, nu a depistat careva leziuni corporale sau semne de moarte violentă. Versiunea preventivă este că decesul a survenit în urma intoxicației acute, drept consecinţă a consumului de ciuperci. Cadavrele au fost transportate la CML Rezina pentru stabilirea cauzei decesului”, transmite IP Rezina

Copilul a fost transportat de urgență la Spitalul raional Rezina, din motiv că avea vomă și convulsii, fiind internat în secția de reanimare cu diagnoza intoxicație acută.

Sursa: zdg.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker