Politic

Svetlana Rotundu: “Eu am o singură faţă, iar obrazul mi-i curat!”

Zvonuri şi realităţi. Un cititor din raionul Şoldăneşti, care a dorit să râmână anonim, a solicitat redacţia să verifice zvonul precum că în timpul apropiat deputata PDM Svetlana Rotundu este dispusă să treacă în echipa grupului parlamentar Pro Moldova și această decizie ar costa o sumă solidă de bani. Mai mult, potrivit respectivului, în teritoriul raionului se acţionează pentru ca și o parte din primari, consilierii locali să urmeze exemplul dnei Rotundu.

Solicitată să comenteze acest zvon, Svetlana Rotundu ne-a relatat următoarele:

“Este o minciună gogonată! Probabil, sunt oameni care „îmi poartă grija”. Nu am avut şi nici nu am de gând să trec în echipa menționată, dar nici într-o altă echipă! Oamenii noştri din teritoriu sunt angajaţi în realizarea lucrurilor cotidiene cu impact frumos asupra societății! Inclusiv primarii şi consilierii locali.

Dle Iaşcenco, dacă aveţi măcar careva informaţii despre felul meu de a fi, puteți să înțelegeți că eu nu am trăit şi activat pentru bani, dar pentru a primi satisfacție de la cele realizate pentru oameni. Problemele oamenilor au fost întotdeauna şi problemele mele. Niciodată nu m-am gândit să-mi vând ideia, persoana ori să profit de funcţia deţinută.

În teritoriu cei de la așa-numitul grup parlamentar Pro Moldova încearcă să-si lărgească rândurile. Dar colegii noştri primari şi consilieri locali și raionali rămân în continuare în echipa PDM. Şi pentru aceasta îi apreciez!

Ştiţi ce a spus înaintașul nostru Nicolae Iorga? „Oamenii cu două fețe nu au nici un obraz.” Eu am o singură faţă, iar obrazul mi-i curat!”

În imagine: Svetlana Rotundu

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker