Evenimente

Să comemorăm răposaţii acasă. Pericolul de infectare este foarte mare

Din cauza coronavirusului, la începutul lunii aprilie, Sinodul Bisericii Ortodoxe din Moldova, prezidat de Mitropolitul Vladimir, la care a participat și președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a decis să amâne ceremoniile specifice de Paştele Blajinilor pentru zilele de 6, 7 și 8 iunie 2020, în ajunul Duminicii Mari (Cincizecimii). Recent însă, ministrul Educației, Igor Şarov a îndemnat oamenii ca, în aceste zile, să-și comemoreze rudele acasă.

„Să evităm locurile unde se adună multă lume, pericolul de infectare cu noul tip de coronavirus nu a trecut și riscul de îmbolnăvire este destul de mare. Astfel, vă îndemn să ne amintim de ei acasă, în sânul familiei, lângă oamenii dragi. Să evităm aglomerațiile din cimitire, pentru a nu favoriza izbucnirea a noi focare de infecție a virusului Covid-19”, a menționat Șarov.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker