E timpul sa fii activScrie știrea taSocial

Ce vor tinerii voluntari de la rezineni…

Sâmbătă, un grup de tineri voluntari din Rezina, cu susținerea primăriei, a câtorva consilieri orăşeneşti și a Centrului YK „Armonia” condus de preotul Stanislav Atamanenco, au participat la o nouă acţiune de salubrizare. De data aceasta voluntarii au curăţat de deşeuri povârnişul dintre str. Pirogov şi str. Păcii din regiunea scării orăşeneşti.

 Timp de două ore 20 de tineri au adus în ordine această zonă, evacuând o mulţime de saci cu gunoi. Asta a fost a doua acţiune de acest gen. În numele organizatorilor transmit mulțumiri pentru susţinere omului de afaceri Igor Todei, consilierilor Petru Anghel şi Adrian Nacu, pentru implicare activă în acţiunile de voluntariat, inițiativă, răbdare și altruism, care au drept scop salubrizarea teritoriului urbei noastre Olgăi Petruşca, Marinei Fedorenciuc, Mariei Covali, Ritei Cuşnir, Alinei Mereuţă, lui Petru Godoroja, Adelinei Istrati,  Anei Duca, Nicoletei Scovorodin, Irei Catanoi, Vladei Arnăut, Mihaielei Muntean, Dariei Burlaciuc, lui Constantin Vlas.

Totodată ne adresăm către rezineni cu rugămintea: păstraţi curăţenia în locurile publice, nu lăsați deșeuri în locurile unde vă odihniţi, ocrotiți natura – casa noastră comună!

Marinela Scutelnic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker