Evenimente

Raioanele care au până în prezent doar câteva cazuri de coronavirus și niciun deces

Deși numărul cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus în R.Moldova a trecut deja de peste opt mii, iar în cele mai multe raioane și municipii ale țării numărul de cazuri este de ordinul zecilor sau chiar sutelor, sunt trei raioane în care cifra pacienților este sub zece, majoritatea dintre ei fiind deja tratați. Aceste trei raioane – Leova, Şoldăneşti şi Camenca nu înregistrează deocamdată niciun deces provocat de Covid-19, relatează tv8.md.

 În raioanele Șoldănești şi Camenca mai sunt acum câte un caz activ în fiecare, iar în Leova au fost confirmate cinci cazuri de infecție și toate cinci s-au finalizat cu însănătoşirea pacienților, arată datele Ministerului Sănătății, Muncii şi Protecţiei Sociale.

Totuși, în prezent, cumulativ în raioanele Şoldăneşti şi Leova sunt peste patru sute de persoane care se află sub supraveghere, iar în Camenca, niciunul.

 La polul opus se află municipiile Chișinău, cu peste 2500 de cazuri confirmate, Tiraspol și Soroca cu 480 și 406 cazuri de infecție.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker