Evenimente

Explozia buteliei de gaze a luat viaţa unei femei

Deflagrație într-o gospodărie din localitatea Pohrebeni, raionul Orhei. În timpul intervenției, pompierii au identificat cadavrul parțial carbonizat al unei femei, în vârstă de 56 de ani. Potrivit primelor cercetări, deflagrația s-a produs în urma scurgerii de gaze de la o butelie de tip propan-butan, scrie unimedia.info.

În dimineața zilei de 3 iunie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au fost solicitați pentru a interveni în urma unei deflagrații care a avut loc într-o gospodărie din localitatea Pohrebeni, raionul Orhei.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 05:43. La fața locului au fost trimise două echipaje de salvatori. Pompierii au stabilit că două odăi ale unei case au fost cuprinse de flăcări în urma exploziei, iar tavanul s-a prăbușit. Foto: IGSU.

În procesul de intervenție la lichidarea incendiului, pompieri au depistat în casă cadavrul parțial carbonizat al unei femei în vârstă, după cum s-a stabilit, de 56 de ani.

Incendiul a fost localizat la ora 6:13 și complet lichidat la ora 8:14.

Primele cercetări arată că deflagrația s-a produs în urma scurgerii de gaze de la o butelie de tip propan-butan, iar în consecință a avut loc arderea.

Cauza decesului, dar și toate circumstanțele cazului urmează a fi elucidate de specialiști.

Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore (2 – 3 iunie) salvatorii și pompierii au intervenit în 30 de situații de risc.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close