EvenimenteSocial

Un polițist îmbrâncește o femeie în vârstă pentru că aceasta vindea verdețuri într-un loc neautorizat

Secvențe video revoltatoare înregistrate în centrul orașului. În video apare un polițist care îmbrâncește o femeie în vârstă, pentru că aceasta vindea verdețuri într-un loc neautorizat.

Autoritățile statului își bat joc de țăranii noștri care nu au unde să-și vândă produsele. În acest videou poliția agresează o bătrână rușine pentru ei.#josdodon #susțin_producătorii

Опубликовано Василе Костиуком Среда, 3 июня 2020 г.

„Astăzi, în jurul orei 11:00, angajata sectorului de poliție al Inspectoratului de Poliție Râșcani a fost solicitată telefonic de către locatarii unui blocul amplasat pe bd. Moscova, pe faptul că la intersecția străzii Matei Basarab și bd. Moscova, de către persoane în etate, preponderent din suburbiile capitalei, este organizat și desfășurat comerț stradal neautorizat. La fața locului s-au deplasat doi angajați ai poliției, care au constatat că 5 persoane în etate au improvizat o piață neautorizată și comercializau produse agricole, cultivate în condiții casnice”, explică IGP.

Ulterior, patru din cele cinci femei s-au conformat și au mers la piața autorizată din apropiere, cu excepția bătrânei care apare în imaginile video.

„O doamnă ategoric a refuzat deplasarea la piață, invocând diferite motive, comunicând de 4 ori nume de familii și date eronate. Doamnei i s-a cerut să urmeze angajații la Sectorul de Poliție pentru identificare și întocmirea unui proces-verbal cu privire la contravenție, iar ultima a ignorat cerințele”, mai precizează poliția.

În urma celor întâmplate, Direcția inspectare efectiv a IGP a inițiat o anchetă de serviciu în cadrul căreia urmează să fie stabilite toate circumstanțele cazului și corectitudinea comportamentului angajatului Poliției.

„Poliția Națională nu tolerează asemenea comportament din partea angajaților, care ar trebui să comunice și să intervină decent, în raport cu cetățenii, chiar dacă aceștia au încălcat legea. Dacă ancheta va stabili că angajatul și-a depășit atribuțiile de serviciu și a acționat contrar legii, polițistul va fi sancționat conform legislației”, mai punctează IGP.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker