Evenimente

Daruri din Elveția pentru oamenii din raionul Orhei

 Vineri, la Orhei, a avut loc ceremonia de transmitere a unei autospeciale către Direcția Situații Excepționale din raion. Mașina a fost făcută cadou de reprezentanții „Operation Villages Roumains – Suisse”, care funcționează și în Republica Moldova.

Pe lângă autospecială, pompierii din Orhei au primit și alte echipamente.

La eveniment au participat reprezentanți ai Ambasadei Elveției în Republica Moldova, Departamentului Situațiilor Excepționale, autorităților raionale și un grup de tineri din Elveția, care au venit în raionul Orhei cu o misiune umanitară.

Tinerii elvețieni au oferit colete cu haine pentru azilul de bătrâni din Susleni, urmând să doneze colete similare și Spitalului de Psihiatrie și Ftiziopulmonologie din Orhei.

Programul se desfășoară la Orhei deja al 10-lea an, perioadă în care elvețienii au venit cu mai multe donații pentru cetățenii nevoiași din raion. Potrivit lui Sergiu Lisnic, una din persoanele implicate în proiectul de colaborare, în viitor,  grație partenerilor elvețieni, câțiva elevi de la Liceul cu predare româno-franceză “I.L Caragiale” din Orhei ar putea beneficia de burse de studii.

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker