Evenimente

Daruri din Elveția pentru oamenii din raionul Orhei

 Vineri, la Orhei, a avut loc ceremonia de transmitere a unei autospeciale către Direcția Situații Excepționale din raion. Mașina a fost făcută cadou de reprezentanții „Operation Villages Roumains – Suisse”, care funcționează și în Republica Moldova.

Pe lângă autospecială, pompierii din Orhei au primit și alte echipamente.

La eveniment au participat reprezentanți ai Ambasadei Elveției în Republica Moldova, Departamentului Situațiilor Excepționale, autorităților raionale și un grup de tineri din Elveția, care au venit în raionul Orhei cu o misiune umanitară.

Tinerii elvețieni au oferit colete cu haine pentru azilul de bătrâni din Susleni, urmând să doneze colete similare și Spitalului de Psihiatrie și Ftiziopulmonologie din Orhei.

Programul se desfășoară la Orhei deja al 10-lea an, perioadă în care elvețienii au venit cu mai multe donații pentru cetățenii nevoiași din raion. Potrivit lui Sergiu Lisnic, una din persoanele implicate în proiectul de colaborare, în viitor,  grație partenerilor elvețieni, câțiva elevi de la Liceul cu predare româno-franceză „I.L Caragiale” din Orhei ar putea beneficia de burse de studii.

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker