Evenimente

Grecia își redeschide frontierele pentru turiști, însă nu și pentru Republica Moldova

Autoritățile de la Atena au făcut publică lista celor 29 de țări ai căror turiști vor putea vizita Grecia începând cu 15 iunie, notează Reuters. În lista respectivă nu se numără însă și R. Moldova.

Lista celor 29 țări care vor putea trimite turiști în Grecia: România, Ungaria, Bulgaria, Germania, Austria, Danemarca, Norvegia, Cipru, Israel, Elveția, Japonia, Malta, Croația, Australia, China, Noua Zeelandă, Macedonia de Nord, Albania, Estonia, Letonia, Lebanon, Lituania, Coreea de Sud, Serbia, Muntenegru, Slovenia, Slovacia, Cehia și Finlanda.

Vizitatorii vor fi testați aleatoriu, iar guvernul de la Atena va monitoriza și evalua evoluțiile legate de coronavirus.

O blocare la nivel național, impusă în martie, a ajutat Grecia să oprească răspândirea infecțiilor cu COVID-19 la ceva mai puțin de 3.000 de cazuri, un număr relativ redus comparativ cu alte state din Uniunea Europeană.

Aproximativ 33 de milioane de turiști au vizitat Grecia anul trecut, generând venituri de 19 miliarde de euro.

Sursa: zdg.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker