Politic

Igor Dodon:„Pasărea mălai visează, dar Maia Sandu Președinția visează”

Igor Dodon spune că nu planifică să își dea demisia, așa cum îi cer mai mulți politicieni din opoziție, printre care și lidera PAS, Maia Sandu. „Pasărea mălai visează, dar Maia Sandu Președinția visează”, a comentat Dodon, în cadrul emisiunii „Președintele răspunde”

Potrivit șefului statului, cetățenii au alte probleme acum decât prezidențialele și candidații la fotoliul de președinte. „Coborâți de pe Facebook, duceți-vă în teritoriu, pe oameni în interesează salarii, pensii, drumuri, nu alegeri. Cum demisia peședintelui va contribui la rezolvarea acestor probleme? Va crea o criză politică. Nu avem Guvern funcțional, Parlament funcțional și nici președinte, toate trei instituții paralizate, nu putem să ne permitem acest lucru, orice scop cu orice preț, mandatul președintelui e până pe 23 decembrie sau până la alegerea noului președinte”, a menționat Igor Dodon.

Acesta a subliniat că nu examinează posibilitatea de a pleca din funcție: „Va fi o decizie iresponsabilă. Pentru a ajunge la această decizie, dvs, Maia Sandu cu Șor, Candu trebuie să dați jos Guvernul, apoi trebuie să încercăm să numim de 2 ori alt Guvern și abia după se poate ajunge la a treia etapă, demiterea președintelui”.

Anterior, mai mulți deputați din opoziție, dar și politicieni, i-au cerut șefului statului să își dea demisia.

Lidera PAS, Maia Sandu, a declarat că singura soluție constituțională în situația politică din țară este demisia lui Igor Dodon și organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker