Evenimente

Trei intervenţii ale pompierilor, timp de 3 ore

Seara zilei de joi, 29 iunie, a fost una agitată pentru pompierii din Orhei, care au fost apelați pentru trei situaţii de urgenţă semnalate din 3 cartiere ale orașului.

Potrivit lui Afanasie Stici, căpitan în cadrul Serviciului antiincendiar de la DSE Orhei, prima alertă a fost înregistrată aproape de ora 19. Autospeciala şi 4 pompieri au fost implicaţi în lichidarea unui incendiu la cazangeria unui hotel din cartierul Lupoaica al oraşului. Incendiul nu a făcut pagube de luat în seamă, deoarece şi personalul întreprinderii a pus în aplicare  stingătoarele din dotare. Incendiul ar fi fost provocat de o scânteie izbucnită din cazanul care funcţionează pe combustibil solid.

Peste 3 ore pompierii au trebuit să plece în alt cartier al oraşului, unde ardea un automobil. Maşina, care aparţine unui locuitor de pe strada Tudose Roman,  a început să ardă la puțin timp după ce a pornit de acasă, din cauza saltului pe una din gropile de pe stradă.

Focul a fost stins cu ajutorul pompierilor și nu s-a extins în salon.

În paralel cu acest incident, pompierii au fost anunţaţi despre un transformator care fumega în cartierul Bucuria. Fumul a apărut din cauza unei defecțiuni  a transformatorului, de care s-a ocupat o echipă de  electricieni veniți la faţa locului. Ultimul caz a provocat deconectarea electricităţii pe zona asigurată de la transformator.

 

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker