Evenimente

Trei intervenţii ale pompierilor, timp de 3 ore

Seara zilei de joi, 29 iunie, a fost una agitată pentru pompierii din Orhei, care au fost apelați pentru trei situaţii de urgenţă semnalate din 3 cartiere ale orașului.

Potrivit lui Afanasie Stici, căpitan în cadrul Serviciului antiincendiar de la DSE Orhei, prima alertă a fost înregistrată aproape de ora 19. Autospeciala şi 4 pompieri au fost implicaţi în lichidarea unui incendiu la cazangeria unui hotel din cartierul Lupoaica al oraşului. Incendiul nu a făcut pagube de luat în seamă, deoarece şi personalul întreprinderii a pus în aplicare  stingătoarele din dotare. Incendiul ar fi fost provocat de o scânteie izbucnită din cazanul care funcţionează pe combustibil solid.

Peste 3 ore pompierii au trebuit să plece în alt cartier al oraşului, unde ardea un automobil. Maşina, care aparţine unui locuitor de pe strada Tudose Roman,  a început să ardă la puțin timp după ce a pornit de acasă, din cauza saltului pe una din gropile de pe stradă.

Focul a fost stins cu ajutorul pompierilor și nu s-a extins în salon.

În paralel cu acest incident, pompierii au fost anunţaţi despre un transformator care fumega în cartierul Bucuria. Fumul a apărut din cauza unei defecțiuni  a transformatorului, de care s-a ocupat o echipă de  electricieni veniți la faţa locului. Ultimul caz a provocat deconectarea electricităţii pe zona asigurată de la transformator.

 

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker