Evenimente

Directoarea Spitalului Raional Orhei a devenit șefa Agenției Naționale de Sănătate Publică

Elena Palanciuc, directoarea Spitalului Raional Orhei a devenit câștigătoare a concursului pentru ocuparea funcţiei de director al Agenției Naționale de Sănătate Publică, relatează radioorhei.info.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Elena Palanciuc a acumulat 9,04 puncte la concursul organizat pe 1 februarie. Concursul s-a desfășurat cu două probe: proba scrisă și proba verbală, iar în perioada de înscriere la concurs doi candidați și-au depus dosarele.

Elena Palanciuc, care a devenit directoare a Spitalului din Orhei în anul 2008, are studii de masterat în Sănătate Publică, este doctoră în medicină și absolventă a Academiei de Administrație Publică. Aceasta a fost consilieră raională în perioada 2011-2015.

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker