Evenimente

Poliția: „Noi am distrus wc-ul și l-am examinat minuțios și atunci am găsit cadavrul. Este posibil că minorul a căzut singur”

Poliția a oferit detalii despre decesul băiețelul în vârstă de șase ani, care a fost găsit fără suflare, astăzi în toaleta din curtea casei, după două zile de căutări. Oamenii legii au spus că pe corpul neînsuflețit al copilului nu au fost depistate semne de moarte violentă și cel mai probabil minorul ar fi căzut.

„Astăzi s-au făcut cercetări adăugătoare la fața locului și a fost depistat cadavrul. Inițial s-a examinat doar vizual de către poliția locală. Inițial am examinat diferite versiuni, că s-a auzit un strigăt, că a fost ademenit cu cireșe. Vreo 12 versiuni am examinat. Gaura era destul de mare, iar copilul destul de mic, putea singur să cadă”, au declarat oamenii legii.

Specialiștii, abia după ce au dărâmat toaleta din curtea casei, au depistat cadavrul băiatului.

„Noi am distrus wc-ul și l-am examinat minuțios și atunci am găsit cadavrul. Este posibil că minorul a căzut singur. Medicul legist nu a depistat urme de moarte violentă. Era încălțat în șlapii surorii, care îi erau mari. Putea să alunece și să cadă în veceu”, au mai spus polițiștii.

Totodată, ofițerii au mai spus că cel mai probabil cauza penală inițiată pe caz va fi clasată.

„Probabilitatea ca acesta să cadă era foarte mare. Minorul era încălțat în șlapii surorii mai mari, fiind mari pe piciorul copilului. El dacă s-a așezat cu picioarele pe veceu, ușor s-a lunecat și a căzut. Părinții nu erau acasă, iar fratele și sora făceau temele online în casă. Era exclus să se audă gălăgia. Nu e posibil acolo de auzit. Veceul este făcut din ciment”, au conschis polițiștii.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker