Evenimente

După ce o minoră a fost agresată în familie de tatăl său, ea a fost plasată pentru un timp la bunica sa

Potrivit dlui Veaceslav Dascăl, șeful Secției Securitate Publică a Inspectoratului de Poliție Rezina, în noaptea spre 4 iulie o locuitoare a satului Țâpova a apelat la Secția de Gardă a inspectoratului, informând despre un caz de violență în familie.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit, că cetățeanul N., în vârstă de 43 de ani, întorcându-se noaptea târziu acasă, într-o stare avansată de ebrietate, fără careva motive, și-a agresat fiica minoră, în vârstă de 17 ani, aplicându-i mai multe lovituri. La momentul vizitei polițiștilor bărbatul dormea buștean.

Poliţia a inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele cazului. În privința agresorului s-a emis ordin de restricție, iar minora a fost plasată la bunica ei, care locuiește în altă gospodărie din același sat, a mai spus V. Dascăl.

Foto simbol. Sursa: portal SM

 Ion Perciun   

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker