Evenimente

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 1 noiembrie 2020

Proiectul de hotărâre cu privire la stabilirea datei scrutinului prezidențial a fost votat în ședința de joi, 21 mai, a Parlamentului de către 50 de deputaţi.

Amendamentul deputatului Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Sergiu Litvinenco, care a propus ca alegerile prezidențiale să aibă loc pe 25 octombrie nu a fost supus votului. Deputații din opoziție au declarat că președintele Igor Dodon trebuie să-și prezinte demisia, iar alegerile prezidențiale să aibă loc anticipat, transmite IPN.

Mandatul președintelui în exercițiu, Igor Dodon, expiră la data de 23 decembrie 2020. Conform Codului Electoral, alegerile pentru funcţia de preşedinte se vor desfășura cu cel puţin 30 de zile şi cel mult 60 de zile înainte de expirarea mandatului preşedintelui în funcție.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker