Politic

Dodon pleacă în vizită oficială la Moscova pe 24 iunie. Motivul: Parada de „9 mai”

După ce Vladimir Putin a anunțat că parada de „9 mai” va avea loc pe 24 iunie, reprezentanții administrației prezidențiale de la Chișinău au anunțat că Igor Dodon va da curs invitației și va zbura în capitala Federației Ruse, menționează sursa.

Președintele Rusiei Vladimir Putin a anunțat că parata de Ziua Victoriei va fi pe 24 iunie.

De precizat că în luna aprilie curent, toate evenimentele în masă, în onoarea a 75 de ani de la încheierea celui de-al doilea Război Mondial, inclusiv parada din Piața Roșie, au fost amânate din cauza epidemiei de coronavirus. Atunci, Putin a promis că după sfârșitul sărbătorii va fi sărbătorită „pe scară largă și solemnă”.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker