Politic

Șeful statului „salută verificările inițiate de Procuratura Generală” în privința secvenței video de la întrevederea dintre Igor Dodon, Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov

Șeful statului „salută verificările inițiate de Procuratura Generală” în privința secvenței video de la întrevederea dintre Igor Dodon, Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov. Igor Dodon spune că a cerut public investigarea acestor imagini și va solicita tragerea la răspundere a „celor care stau în spatele acestor falsuri și calomnii”.

„Președintele salută verificările pornite de Procuratura Generală pe marginea acelui video manipulator, promovat de grupările criminale și oligarhice prin intermediul câtorva deputați. Reamintim că tocmai președintele a cerut insistent public să fie demarate aceste investigații, urmând ca la finalizarea lor să solicite și tragerea la răspundere a celor care stau în spatele acestor falsuri și calomnii”, a comentat instituția prezidențială, după ce Procuratura Generală a anunțat că a inițiat un proces penal pentru a investiga secvența video de la fostul sediu al Partidului Democrat.

Pe 26 mai, Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, a anunțat că a numit deja un procuror, care va iniția un proces penal pentru a investiga secvența video de la întrevederea dintre Igor Dodon, Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker