Social

Igor Dodon: „Eu sunt pentru anularea bacalaureatului”

În campania electorală pentru prezidențialele din 2016, Igor Dodon promitea elevilor că va anula examenele de bacalaureat. În curând îi expiră mandatul de șef al statului, iar promisiunea a rămas neîndeplinită. Pandemia se pare că i-a venit în ajutor. Or, întrebat despre această situație, președintele a spus: „Anul ăsta iată nu e bacalaureat”.

 

„Eu sunt pentru anularea bacalaureatului și vă promit, stimați copii, că bacalaureatul va fi opțional, nu va fi obligatoriu”, promitea Igor Dodon în cadrul dezbaterilor dinaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din 2016.

Întrebat despre această promisiune neîndeplinită, Igor Dodon a spus, în cadrul unui interviu pentru AGORA: „Anul ăsta iată nu e bacalaureat. Să ajungem la anul”.

Sursa: agora.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker