EvenimenteSocial

Șoferul vinovat de accidentul din centrul capitalei nu-și recunoaște vina și afirmă ca nu el a fost la volan în momentul impactului

Șoferul vinovat de accidentul din centrul capitalei, din 17 mai, refuză în continuare să colaboreze cu ancheta, precizând că nu el se afla la volan. Declarația aparține ministrului de Interne, Pavel Voicu, făcută în cadrul emisiunii Puterea a Patra.

„În cadrul anchetei s-a stabilit că într-adevăr persoana se afla la curse, alături de un alt participant la acea cursă, care este identificat. Niciunul dintre ei nu colaborează cu organul de urmărire penală. Mai mult ca atât, persoana bănuită de accident, în urma căruia, în consecință au fost două decese, a încercat să spună că la volanul automobilului era o altă persoană care a părăsit locul accidentului, însă sunt întărite toate acțiunile lui prin material probat”, a asigurat Voicu.

„Indiferent că o să-și recunoască sau nu vina, la moment avem toate probele necesare pentru a fi referită justiției să fie tras la răspundere, or, această persoană a comis o crimă, trebuie să fie atras la răspundere pentru aceasta”, a mai adăugat ministrul de Interne.

Totodată ministrul de Interne, Pavel Voicu a precizat că persoana vinovată de accident va fi pedepsită după acțiuni grave, ci nu atenuante, deoarece nu colaborează cu ancheta și încearcă să inducă în eroare organele de urmărire penală.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker