Social

VIDEO// Igor Dodon, este însoțit în vizitele sale în teritoriu de presa care îl favorizează

„Cu cât mai puțin, cu atât mai bine”. Așa a comentat președintele Igor Dodon faptul că este însoțit, în vizitele sale în teritoriu, de presa care îl favorizează. „Pentru ce să mergeți și să vă cheltuiți în raioane? Eu vă dau toată informația pe talger”, a spus șeful statului în cadrul unui interviu pentru AGORA.

Întrebat dacă nu și-ar dori ca în deplasările sale să poată participa și alți jurnaliști, președintele a comentat: „Cred că nu e corect să mergem cu alaiul de zeci de camere de luat vederi prin raioane. Cred că cu cât mai puțin, cu atât mai bine. Informația, după aceea, eu o public. De acolo luați tot ce vă trebuie”.

 

Igor Dodon a mai spus că nu urmărește posturile de televiziune, fiindcă nu are timp. Susține însă că este bine informat. „Încerc să urmăresc toate sursele. În fiecare zi am raportul pe masă detaliat. Și atunci când merg la serviciu, deschid telefonul și mă uit”, a adăugat el.

Sursa: agora.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker