Evenimente

Unde se poate odihni copilul tău în raionul Rezina

Pe 30 iunie, în raionul Rezina și-au început activitatea cele două tabere de odihnă pentru copii, aflate în preajma localităților Saharna și Ignăței. În ajunul evenimentului conducerea raionului a convocat într-o ședință de lucru șefii taberelor și educatorii acestora, unde au discutat ultimele aspecte legate de buna funcționare a instituţiilor.     

Arcadie Mușinschi, vicepreședintele raionului Rezina, ne-a informat că taberele sunt pregătite pentru buna funcționare și vor activa câte trei ture fiecare, nu două cum era preconizat anterior. Activitatea taberelor va fi asigurată de 34 de angajați, dintre care 23 vor deservi tabăra „Nistru” din Saharna.    

Astfel, susține dl Mușinschi,  pentru prima tură deja au fost distribuite biletele de odihnă și se vor odihni 347 de copii, inclusiv la tabăra „Nistru” – 286 copii, iar la cea din s. Ignăței 61 de copii, capacitățile fiind corespunzător pentru 280 și 80 de locuri. Costul unui bilet de odihnă pentru cei care se vor odihni la tabăra din Ignăței este de 300 de lei, iar pentru odihna la tabăra „Nistru” părinții vor plăti pentru un bilet 400 de lei. La tabăra „Nistru” sunt și câteva odăi de lux, prețul fiind 1000 de lei pentru 10 zile de odihnă.

Pentru turul II, Direcția Învățământ, Tinerert și Sport Rezina a anunțat comercializarea suplimentară a biletelor.

Sursa foto: consiliu.rezina.md

Ion Perciun

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker