Util

Epidemia, un moment oportun pentru a ține cont de investițiile tale și de a lua decizii pragmatice

Epidemia globală a dat peste cap atât viețile oamenilor, cât și economiile multor țări afectate direct de noul coronavirus. În aceste timpuri dificile, au de suferit, în special, cei care nu dețin obiceiuri sănătoase de a gestiona bugetele familiale. Dificultățile financiare au căpătat acum o altă dimensiune, și oricare ar fi, acestea ar trebui rezolvate la rece și cu soluții pertinente pentru perioada de criză în care ne aflăm.

Trezindu-se cu un buget lunar ajuns la zero, majoritatea rezonează cu ideea unui credit online, această decizie pragmatică fiind una motivată. Totuși, înainte de a face acest pas, trebuie să-ți ajustezi bugetul în așa fel, încât toate aspectele să fie clare și corecte. Iată ce îți recomandăm în acest sens:

  • Stabilește împreună cu familia principiile voastre financiare. Chiar dacă discuția despre bani devine adesea una sensibilă, aceasta trebuie îndreptată spre direcția corectă cu scopul de a regândi bugetului familiei în perioada de criză. La această etapă, atât nevoile financiare ale fiecărui membru de familiei, cât și necesitățile generale contează la fel de mult.
    Man’s hands holding dollar banknotes, closeup shot

    Evaluează veniturile lunare. Criza a afectat semnificativ IMM-ul și acest fapt a dus la un șomaj tehnic/concedii forțate printre simplii angajați. Această decizie a avut un efect negativ asupra situației financiare a populației cu venituri medii. Din acest motiv, creditele rapide au devenit o soluție optimă de a face rost urgent de bani pentru a ieși din criză. Totuși, o discuție constructivă despre venituri, unde se va include salariul, dobânzile sau dividentele și bonurile de masă, va fi următorul pas în gestionarea bugetului.

  • Analizează cheltuielile lunare. La această etapă trebuie să stabilești din costurile lunare atât de întreținere a casei, cât și cheltuielile pe nevoile personale. Cu siguranță pandemia ți-a schimbat obiceiurile de cumpărare și te-a făcut să-ți regândești bugetul lunar. Un credit în Moldova poate fi o direcție pentru tine în cazul în care ai identificat corect cheltuielile pe facturi, asigurare și mentenanță a locuinței. În aceeași ordine de idei, îți recomandăm să împarți bugetul în câteva categorii care te vor ajuta să împarți sumele necesare pentru ele, de exemplu: rata de mașină, alimente, facturi (apă, gaz, electricitate, Internet, telefonie fixă și mobilă etc.).

În general, modul de gestionare al bugetului familiei nu trebuie să fie un proces complex și să aducă certuri. Tot ce trebuie să faceți împreună cu membrii familiei e să fiți în căutarea unei căi funcționale de a controla criza și de a investi în nevoile de primă necesitate. În această perioadă soluțiile pragmatice te vor scoate din impasul provocat de pandemie.

Pentru a fi sigur că treci cu brio peste problemele financiare, îți recomandăm să iei în considerare un credit doar cu buletinul, iar Kreddy.md este aici să ți-l ofere când mai rapid cu putință.

În conformitate cu măsurile Ministerului Sănătății pentru a preveni răspândirea сoronavirusului, din grijă pentru clienții și angajații săi, Kreddy îți oferă posibilitatea să aplici online și să obții răspunsul în 15 minute, fără să ieși din casă. Vrei să afli mai multe despre serviciul financiar prestat de Kreddy? Contactează echipa la numărul de telefon 078 18 88 18 și vezi ce soluții ți-a pregătit compania.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker