Evenimente

O clipă de neatenţie poate costa o viaţă

Întro seară de iunie, aproape de miezul nopţii, în iazul din apropierea satului Bogzești, s-a înecat minorul Constantin C. a. n. 2005, care se afla la pescuit.

Salvatorii au depistat corpul neînsufleţit abea a doua zi.

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale atenţionează populaţia să respecte cu stricteţe regulile de comportament pe apă. Minorii în nici un caz nu trebuie lăsaţi fără supraveghere nici măcar în piscinele speciale pentru cei mici. La scăldat trebuie de mers numai în locuri autorizate, special amenajate, iar copiii permanent trebuie să se afle în vizorul maturilor. E bine ca minorii să fie echipaţi cu veste/colac de salvare, aripioare gonflabile, etc.

În nici un caz nu trebuie de permis copiilor să se scalde seara târziu sau noaptea, ori să utilizeze la scăldat saltele cu aer, anvelope din cauciuc, fel de fel de scânduri.

Foto simbol ele.ro

Ecaterina Manin, specialistă SPC

a Secției SE Telenești

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker