Evenimente

6 noi decese provocate de noul tip de coronvirus. Bilanțul de deces ajunge la 256

Ministerul Sănătății anunță despre înregistrarea altor 6 decese provocate de noul tip de coronvirus. Este vorba despre trei bărbați și trei femei.

Un bărbat de 81 ani, din municipiul Chișinău, internat la Spitalul Clinic Republican, pe data de 4 mai, a decedat. Victima suferea și de hipertensiune arterială gr. II, obezitate gr. II, cardiopatie mixtă.

O femeie de 87 ani, din Transnistria a fost răpusă. Acesta suferea de cardiomiopatie mixtă.

O altă femeie de 83 ani, din municipiul Chișinău, internată la Spitalul Clinic Republican, pe data de 17 mai, a murit. Femeia avea și boală renală cronică, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie mixtă.

Un alt bărbat de 72 ani, din municipiul Chișinău, internat la Spitalul Clinic Municipal Nr. 1, pe data de 15 mai, a fost răpus de bolaă. Victima avea și alte comorbidități precum diabet zaharat tip 2, nefropatie diabetică, angină pectorală de efort CL.F.III.

Cel de-al 5-lea deces este vorba despre o femeie de 65 ani, transferată din SCM ”Sfânta Treime”, la Institutul de Medicină Urgentă, pe data de 20 mai, care mai avea și alte comorbidități precum diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă.

Un alt medic a fost răpus, fiind vorba despre Bargan Fiodor Dmitri de 45 ani, din UTA Găgăuzia, care activa în secția consultativă a Spitalului Raional Comrat, ca medic infecționist.

Bilanțul cazurilor de deces a ajunge la 256.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker