Social

Președintele promite să dubleze salariile pentru toți angajații din sănătate

Anul 2020 va fi delarat în R. Moldova – „Anul lucrătorului medical”. Despre aceasta a anunțat șeful statului Igor Dodon la 25 mai. Mai mult, președintele promite să dubleze salariile pentru toți angajații din sănătate.

„Am luat decizia și azi voi semna un decret prin care voi declara anul 2020, „Anul lucrătorului medical”.

În acest sens, Guvernul a venit cu mai multe acțiuni ce țin de susținerea medicilor, dar azi vin cu propunerea de elaborare a unui plan calendaristic foarte clar de dublare a salariilor în sectorul medical”, a spus șeful statului, după ședința de lucru săptămânală cu premierul și președinta Parlamentului.

Potrivit declarației președintelui, de salarii dublate ar urma să beneficieze toți angajații – medici, asistenți medicali, felceri și celelate categorii de lucrători.

 

Sursa: agora.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker