Evenimente

Deputatul ucrainean Valery Davydenko a fost găsit împușcat mortal în toaleta biroului său

Deputatul ucrainean Valery Davydenko a fost găsit împușcat mortal în toaleta biroului său. Anunțul a fost făcut de viceministrul de Interne al Ucrainei, Anton Gherașcenko.

Oficialul spune că în acest moment lucrează o echipă de investigație și că nicio ipoteză nu este exclusă.

„Astăzi, la Kiev, în biroul propriu, la toaletă, cadavrul parlamentarului Valery Davydenko a fost găsit cu o lovitură de pistol fatală la cap. La fața locului lucrează un grup de lucru de anchetă al poliției. Este realizat un complex de măsuri de investigare și operare urgente, pentru a clarifica circumstanțele decesului adjunctului poporului din regiunea Chernihiv. Inclusiv sunt înregistrate imagini de la numeroase camere de supraveghere. Poliția și procurorii vor verifica toate versiunile posibile ale tragediei”, a scris viceministrul de Interne al Ucrainei, Anton Gherașcenko.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker