Evenimente

Inspectoratul de Poliție Orhei a demarat o anchetă privind implicarea unui colaborator într-un accident, în urma căruia au avut de suferit două persoane

Pe 12 mai c., pe str. Nistreană din mun. Orhei, s-a produs un accident rutie, în urma căruia a avut de suferit un copil de 6 ani și bunelul acestuia în vârstă de 61 de ani. Informația a fost confirmată pentru Radio Orhei de ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Orhei, Elena Băetrău.

Potrivit sursei citate, cei doi au fost transportați la spital după ce au fost tamponați de un automobil la volanul căruia se afla un angajat al Inspectoratului de Poliţie. Pe acest caz a fost pornită o anchetă de serviciu pentru a stabili toate circumstanțele.

Potrivit comunicatului expediat în adresa jurnalistului Radio Orhei, Maxim Djamanov, „un angajat al Inspectoratului de Poliție Orhei, aflându-se după serviciu, conducea un automobil de model Mercedes. În fața automobilului condus de colaboratorul IP Orhei, în același sens se deplasa un automobil de model Mercedes Sprinter care, la un moment dat, a preselectat spre stânga pentru a ocoli o persoană de gen masculin și un copil, care se deplasau la volanul unei biciclete la întâmpinarea acestora pe partea dreaptă a carosabilului în raport cu deplasarea automobilelor. În rezultat, conducătorul automobilului de model Mercedes a tamponat minorul de 6 ani și bunelul acestuia de 61 de ani. Ulterior aceștia au fost transportați la Spitalul raional Orhei. Fiind testat cu ajutorul aparatului Drager, s-a constatat că șoferul avea o concentrație de 0.00 mg/l.”

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker