Politic

VIDEO// Igor Dodon: „Interesant business are Plahotniuc. Cumpăra deputați de la comuniști”

Igor Dodon susține că deputații care au plecat din Partidul Democrat recent ar fi plătiți de fostul lider al formațiunii, Vlad Plahotniuc și că tot el anterior i-ar fi cumpărat de la comuniști să vină în partid.

 

„Interesant business are Plahotniuc. Întâi cumpăra deputați de la comuniști să îi aducă în PD, cu 300-400 de mii de euro, Diacov sau Voronin spunea. Acum îi cumpără de la PD și îi dă lui Șor, cu 500-600 de mii de euro. Business interesant american, nu știu ce vă învață pe voi la Miami, dar ați cumpărat ca să îi aduceți în PD, acum tot voi le dați bani ca să îi scoateți din PD”, a menționat șeful statului, în emisiunea „Președintele răspunde”.

Potrivit lui Igor Dodon, un Parlament în care au loc astfel de mișcări își pierde credibilitatea: „Vă spun la sigur, dacă mai pleacă doi trei deputați din coaliția majoritară, atunci mai bine să dizolvăm acest Parlament. Cât va dura acest lucru? Ideal ar fi ca odată cu prezidențialele să aibă loc și alegerile parlamentare anticipate. Deputații socialiști s-au adresat la CC câteva zile în urmă, dacă e posibil, tehnic -vom găsi soluția și ne vom mișca înainte, dar cred că e o rușine când deja 14-15 deputați s-au vândut și au trecut din fracțiunea cucare au intrat în Parlament la Candu, Șor și toată banda aceasta”.

În opinia lui Dodon, majoritatea parlamentară PSRM-PD va mai acționa câteva săptămâni sau luni.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker