Politic

Diacov: Ilan Șor a fugit din Moldova cu ajutorul unui fost lider PDM

Ex-vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Serghei Iaralov, este cel care l-a ajutat pe liderul PȘ, Ilan Șor, să fugă din Republica Moldova în luna iunie 2019, iar acum corupe deputații PDM pentru a adera la formațiunea lui Șor. Declarațiile au fost făcute recent la PRO TV, de către  președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, informează cotidianul.md, citat de radioorhei.info.

„Eu știu precis că se depun eforturi colosale de a crea probleme în PDM. Noi înțelegem foarte bine că coruperea politică este fundamentul principal al acestor noi modificări din Parlament”, a comentat președintele de onoare al PDM, precizând că Plahotniuc și Șor orchestrează trecerea deputaților din fracțiunea democraților la Grupul parlamentar Pro-Moldova şi fracțiunea Partidului Șor.

După ce i s-a amintit că, vara trecută, PDM i-ar fi permis lui Șor să fugă din țară, Diacov a declarat că acest lucru a fost făcut de Serghei Iaralov, pe care acum îl acuză că încearcă să cumpere deputații PDM.

„Nu PDM, dar câțiva deputați din PDM s-au ocupat cu aceste lucruri. Unul din autori și dirijori a fost un băiat cunoscut cu numele Iaralov și eu presupun că Serghei se ocupă și în ziua de astăzi cu evoluția acestui partid”, a spus Diacov.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker