Evenimente

CR Orhei s-a întrunit în ședință extraordinară înainte de a expira starea de urgență în țară

Consiliul Raional Orhei a fost convocat în ședință extraordinară, în seara zilei de 14 mai, printr-o dispoziție semnată de președintele raionului Dinu Țurcanu. Faptul că ședința a fost convocată în perioada stării de urgență a făcut fracțiunea PSRM s-o boicoteze, relatează radioorhei.info.

Potrivit unui demers venit din partea celor 3 consilieri socialiști, în perioada situației excepționale orice întrunire este interzisă, motiv pentru care respectivii și-au anunțat absența. În afară de consilierii PSRM au mai absentat încă 4 aleși locali, printre care și consilierul Evgheni Pisov, căruia medicul i-ar fi interzis să participle la ședință. Astfel la întrunirea Consiliului au participat 27 din cei 35 de consilieri.

Aleșii locali au examinat câteva proiecte de ordin financiar. Deși în notele informative la acestea era scris că proiectele au fost expuse pentru consultări publice cu cetățenii, pe site-ul Consiliului Raional Orhei, unul dintre acestea în dimineața zilei de 14 mai lipsea. Apropo, documentul respectiv prevedea alocarea a peste două milioane de lei pentru reconstrucția rețelei de iluminare în localitatea Bulăiești.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker