EvenimenteSocial

Fratele șoferului decedat: „Era ultima sa comandă din această seară. Să nu iasă basma curată cum se face de obicei.”

Fratele șoferului decedat roagă organele competente ca cei vinovați să răspundă conform legii pentru faptele comise: „Să nu iasă basma curată cum se face de obicei.”

În seara de sâmbătă spre duminică, Alexandru Usatâi, îndeplinea ultima sa comandă, duce acasă ultimul client pe Bujniță Artur, în vârstă de 46 de ani, angajat al Penitenciarului nr. 9

Un om plin de viața mereu vesel și săritor la nevoie. Era ultima sa chemara în acea noapte, după care trebuia să se întoarcă acasă la familie, însă nu s-a mai întors”, ne spune femeia.

Aceasta ne-a declarat că mașina cu care lucra Alexandru în frima de taxi a fost procurată recent de către acesta prin credit.

El își luase mașina cu care lucra în credit. Soția sa acum sărmana rămâne cu doi copii și un credit. Și fără de bărbat și tata la copii. Mâine sau poimâine o sa fie înmormântarea și după nici ea n-o să dorească să tacă. Să nu scape basma curată cel vinovat. Astăzi trebuie să meargă fratele lui să vorbească cu ofițerul de urmărire”, menționează sursa noastră.

Fratele lui Alexandru, Andrian Usatâi cere oamenilor legii să investigheze cazul conform legislației.

Rog să fim uniți ca cei vinovați să răspundă cu toată asprimea legii pentru faptele făcute și să nu iasă basma curată cum se face de obicei. Mă adresez la organele competente, cum de permiteți așa ceva?”, scrie acesta pe pagina sa de facebook.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker