Evenimente

Reconstrucţia drumului Minceni-Lalova se apropie de sfârşit

Lucrările de reparație capitală a segmentului de drum care face legătura între satele Țâpova şi Lalova, raionul Rezina, din cadrul tronsonului L 165 ce uneşte traseul Orhei-Rezina cu s. Lalova sunt pe ultima sută de metri.

În imagine: Nemijlocit în satele Lalova şi Ţâpova proiectul mai prevede amenajarea trotuarelor, căilor de acces spre curţi, canale de scurgere a apelor pluviale. La rândul lor, locuitorii s-au încadrat activ în concursul „Asta mi-i baștina și mi-i străbună” anunţat de primărie și alte activităţi de salubrizare şi amenajare a satelor.

În total până acum, după cum a menţionat la un post de televiziune Vitalie Mrug, directorul întreprinderii „Genesis International”, antreprenorul acestui obiect, până acum, au fost reabilitați 21 de kilometri de șosea.

Sursa citată a mai concretizat că, după încheirea lucrărilor în localităţile nominalizate, constructorii urmează să mai aştearnă pe 18 km încă un strat de asfalt. Pentru finalizarea proiectului de reabilitare a drumului dat, reconstrucţia căruia a început acum câţiva ani, Guvernul a alocat 40 de milioane de lei, inclusiv 10 milioane din  Fondul pentru Dezvoltare Regională, iar 30 de milioane au fost repartizate din Fondul Rutier.

Reporter “C”

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker