Evenimente

Reconstrucţia drumului Minceni-Lalova se apropie de sfârşit

Lucrările de reparație capitală a segmentului de drum care face legătura între satele Țâpova şi Lalova, raionul Rezina, din cadrul tronsonului L 165 ce uneşte traseul Orhei-Rezina cu s. Lalova sunt pe ultima sută de metri.

În imagine: Nemijlocit în satele Lalova şi Ţâpova proiectul mai prevede amenajarea trotuarelor, căilor de acces spre curţi, canale de scurgere a apelor pluviale. La rândul lor, locuitorii s-au încadrat activ în concursul “Asta mi-i baștina și mi-i străbună” anunţat de primărie și alte activităţi de salubrizare şi amenajare a satelor.

În total până acum, după cum a menţionat la un post de televiziune Vitalie Mrug, directorul întreprinderii “Genesis International”, antreprenorul acestui obiect, până acum, au fost reabilitați 21 de kilometri de șosea.

Sursa citată a mai concretizat că, după încheirea lucrărilor în localităţile nominalizate, constructorii urmează să mai aştearnă pe 18 km încă un strat de asfalt. Pentru finalizarea proiectului de reabilitare a drumului dat, reconstrucţia căruia a început acum câţiva ani, Guvernul a alocat 40 de milioane de lei, inclusiv 10 milioane din  Fondul pentru Dezvoltare Regională, iar 30 de milioane au fost repartizate din Fondul Rutier.

Reporter “C”

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close