Evenimente

Guvernul a probat anularea examenelor de Bacalaureat din acest an

Membrii Guvernului au aprobat astăzi proiectul de lege privind anularea examenelor naționale de absolvire a programelor de studii în învățământul general din acest an. Proiectul urmează să fie aprobat de Parlament.

În aceste circumstanțe, diplomele ar urma să fie eliberate în baza mediilor anuale din perioada de liceu, relatează tv8.md.

Diploma va avea aceiași valoare juridică pentru instituțiile de învățământ superior din țară și peste hotare, în cazul emiterii unei hotărâri de Parlament corespunzătoare. Data obținerii diplomei nu va depăși 5 iulie 2020”, a spus azi Igor Șarov.

Elevii care nu au susținut examenele în anii precedenți, vor avea posibilitatea să le susțină în sesiunea 2021.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker