Politic

Igor Dodon se plimbă prin republică ignorând orice regulă de distanțare

În timp ce unii cetățeni sunt amendați pentru că nu poartă măști și mănuși în transport sau în localurile publice de tip închis, președintele Igor Dodon se plimbă prin republică ignorând orice regulă impusă de către Comisia pentru Situații Excepționale.

Sursa foto: Igor Dodon/Facebook

Pe contul său de facebook, Igor Dodon se laudă că își continuă vizitele de lucru prin Republica Moldova, chiar dacă încă persistă starea de urgență din cauza COVID-19.

În fotografiile pe care le-a plasat pe pagina sa oficială, se vede cum acesta ignoră totalmente toate regulile impuse de către Comisia pentru Situații Excepționale pe timp de pandemie. Igor Dodon nu poartă nici mască, nici mănuși și nu respectă distanța socială de cel puțin un metru.

dodon

dodonAstăzi președintele se află într-o vizită în raioanele Basarabeasca și Cimișlia, unde are întrevederi cu autoritățile locale, agenții economici și desigur vizitează spitale, felicită veterani și familii cu mulți copii.

dodon„În încheierea vizitei de lucru în raionul Basarabeasca, am avut o întrevedere cu președintele raionului, Piotr Pușcari, cu care am discutat mai multe chestiuni ce țin de dezvoltarea social-economică a regiunii, precum și de continuarea acțiunilor de combatere a răspândirii coronavirusului”, scrie Igor Dodon pe pagina sa în timp ce nu respectă niciuna dintre reguli pentru care unii cetățeni au primit amenzi usturătoare.

dodon

dodon

dodon
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker