Cere socoteală pentru banii publici

Campania “APL şi drumurile locale” continuă

Atenţie! Ca şi în prima parte a Campaniei “APL şi drumurile locale”, autorii celor mai interesante materiale (scrisori, fotografii) vor fi menţionaţi cu premii şi diplome.

Zilele trecute am primit o scrisoare din s. Cuizăuca, Rezina. Autorul ne semnalează despre mai multe probleme existente, în opinia dumnealui, în activitatea administraţiei publice locale: starea deplorabilă a unor străzi şi drumuri comunale, starea nesatisfăcătoare a unor segmente din apeductul şi reţeaua de canalizare proaspăt construite, invitându-ne să analizăm situaţia la faţa locului. Vom merge neapărat în sat pentru a verifica cum au fost cheltuite în ultimii ani investiţiile capitale alocate pentru această localitate şi vom informa cititorii despre rezulatele verificărilor.

Asemenea intervenţii aşteptăm şi din partea cititorilor din alte localităţi. Comunicaţi-ne prin intermediul poştei, poştei electronice www.cuvintul@gmail.com sau pe pagina de pe facebook Ziarul Cuvântul cum se cheltuiesc în localităţile dumneavoastră banii pentru construcţia, reparaţia şi întreţinerea drumurilor, apeductelor, sistemelor de canalizare, altor obiective de menire socială, despre practicile care merită să fie promovate, dar şi situaţiile condamnabile.

Ar fi bine ca mesajele adresate redacţiei să fie însoţite de imagini, copii ale unor documente. Vă asigurăm, materialele primite şi care vor corespunde realităţii, vor fi publicate în CUVÂNTUL, pe www.cuvintul.md şi pagina noastră de pe facebook. Astfel, cu forţe comune, vom reuşi să responsabilizăm toţi actorii implicaţi în cheltuirea banilor publici, vom contribui la modernizarea şi dezvoltarea localităţilor natale.

Atenţie! Ca şi în prima parte a Campaniei “APL şi drumurile locale”, autorii celor mai interesante materiale (scrisori, fotografii) vor fi menţionaţi cu premii şi diplome.

Tudor Iaşcenco

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker