Evenimente

Încă două femei din municipiul Chișinău au murit din cauza coronavirusului de tip nou

Încă două femei din municipiul Chișinău au murit din cauza coronavirusului de tip nou. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății.

Este vorba despre:

Deces 183: Femeie de 67 ani, din mun. Chișinău, internată la Spitalul Clinic Republican, pe data de 29.04.2020. Comorbidități: diabet zaharat tip II, obezitate gr.III, hipertensiune arterială gr. III, angină pectorală CF III.

Deces 184: Femeie de 76 ani, din mun. Chișinău, transferată de la Centrul COVID-19 la Institutul de Medicină Urgentă, pe data de 05.05.2020. Pneumonie virală evoluție gravă, insuficiență respiratorie gr. II, tetrapareză spastică.

Sursa: jurnal.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker