Politic

Andrei Năstase: “Plahotniuc are toate șansele să se întoarcă la Chișinău”

Fostul șef al PD și coordonator al fostei guvernări, Vladimir Plahotniuc, își croiește calea de întoarcere în Republica Moldova, susține liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

„În momentul în care vorbesc cu dvs, în RM se fac niște jocuri foarte periculoase. Ați vazut manifestările lui Dodon, ați văzut manifestările celorlalți, ați văzut cum și-au intensificat activitățile Șor și Plahotniuc. Vreau să vă spun câteva lucruri simple, care unora o să li se pară deocamdată fantezie. Eu o să vă spun, Plahotniuc e pe drum, pe drum spre Chișinău. Așa cum stau lucrurile, Plahotniuc are toate șansele să se întoarcă la Chișinău. Cum o face? Prin intermediul a tot felul de politicieni, de dreapta, de stânga, de care vreți, care au pus mai presus de orice propriile lor ego-uri. Egosistemele lor au făcut ca RM să fie în continuare divizată, sfărâmată, oamenii între ei sa se bată să se mănânce. De asta profită Plahotniuc”, a declarat liderul Platformei DA, în cadrul unui live pe facebook.

„Vă spun cu toată responsabilitatea, Plahotniuc e pe drum și face acest lucru în mod metodic, ei discută între ei: Plahotniuc cu Dodon, cu Șor. În spatele unor culise se discută tot felul de variante”, a mai adăugat Andrei Năstase.

Sursa: jurnal.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close