EvenimentePolitic

Doi foști deputați PCRM şi PDM se alătură echipei Partidului „ȘOR” în Parlament

Deputații Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc, care au părăsit zilele trecute Partidul Democrat, au decis să adere la fracțiunea Partidului Politic „ȘOR”.

Cei doi deputați declară că doar alături de Partidul „ȘOR” vor putea să-și realizeze programul electoral, se menţionează într-un comunicat al Partidului Şor. Potrivit comunicatului,  cei  doi deputați „au decis, în actualul context politic, când această formațiune a fost subjugată totalmente intereselor personale, de natură electorală ale lui Igor Dodon, să părăsească PDM și fracțiunea parlamentară a acestuia și să se alăture deputaților noștri”

Formațiunea se arată convinsă că astfel va avea mai multe posibilități pentru a realiza programul său electoral, proiectele sociale și economice.

Și cei doi deputați menționează într-o declarație că nu sunt de acord să fie simple „mașini de vot”„ și consideră că doar în echipa Partidului „ȘOR” își vor putea realiza programul electoral. „Considerăm că singura formațiune politică din actualul Parlament care a demonstrat atașament față de interesele oamenilor este Partidul Politic „ȘOR”.

În comunicat se mai menţionează că în ultimul timp mai mulți deputați și aleși locali PDM au părăsit formațiunea, în semn de protest față de coaliția cu PSRM și îndepărtarea de la valorile și programul formațiunii.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker