PoliticSocial

Dodon cere renegocierea creditului, declarat neconstituțional de CCM

R. Moldova va iniția noi negocieri cu Federația Rusă în vederea acordării unui împrumut de 200 de milioane de euro, după ce Acordul semnat anterior în acest sens a fost declarat neconstituțional de către Curtea Constituțională. Anunțul a fost făcut în această dimineață de către Igor Dodon, după ședința cu Zinaida Greceanîi și Ion Chicu.

„Astăzi am decis ca în următoarele zile Guvernul R. Moldova să se adreseze Guvernului Federației Ruse, pentru a iniția o procedură nouă de negocieri asupra creditului de 200 de milioane de euro, pentru necesitățile R. Moldova”, a declarat Dodon. „

Amintim că săptămâna trecută Curtea Constituțională a Republicii Moldova a declarat neconstituțional Acordul semnat de către Chișinău și Moscova în privința unui credit de 200 de milioane de euro. Analiștii politici afirmă că Igor Dodon urma să cheltuie acești bani pentru proiecte în campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

Sursa: deschide.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker