Evenimente

Tragedie la Lucaşeuca

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din localitatea Lucașeuca, raionul Orhei a fost găsit strangulat în șopronul din propria gospodărie, transmite Telegraph.md

Acesta a fost depistat de către vecinul său, în după amiaza zilei de duminică, 3 mai. Imediat ce a fost anunțată poliția, la fața locului a fost îndreptată grupa operativă a Inspectoratului de Poliţie Orhei, unde s-a stabilit că bărbatul locuia împreună cu soția și doi copii ai lor.

Potrivit soției, în urma unei cerți, pe 30 aprilie, aceasta a luat copiii și a plecat la părinții săi în raionul Ungheni. În ziua fatală soţia a fost telefonată de către soț, care i-a spus că dacă nu se va întoarce acasă, ultimul se va strangula. Aceasta a telefonat imediat un vecin, pe care l-a rugat să meargă la soțul său acasă. Când a ajuns vecinul, acesta era deja strangulat.

Asupra cadavrului nu au fost depistate careva semne de moarte violentă vizibile.

Cadavrul a fost îndreptat la examinarea medico-legală, iar cazul dat urmează să fie investigat și stabilite toate circumstanțele.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker