Social

Au divorţat, dar locuiau împreună. La beţie, şi-a omorât fiul şi a trimis-o în spital pe fosta soție

Un locuitor al raionului Teleneşti, în vârstă de 49 de ani, a fost condamnat la închisoare pentru că şi-a omorât fiul de 15 ani.

Potrivit Procuraturii Teleneşti, cazul a avut loc pe data de 11 iunie 2016. Agresorul, fiind în stare de ebrietate alcoolică, la domiciliu, i-a aplicat fiului său multiple lovituri cu un melesteu din lemn în regiunea capului, cauzându-i leziuni corporale, în urma cărora minorul a decedat.

În aceeaşi zi, după ce şi-a omorât fiul, inculpatul a tăbărât asupra fostei sale soţii, mama copilului, cauzându-i comoţie cerebrală, echimoze şi edeme pe cap. Dânsa în acel moment nu ştia despre faptul că fiul fusese omorât.

Pentru agresarea fiului minor, în urma căreia băiatul a decedat, inculpatul a fost condamnat la 14 ani de închisoare. Prin aceeași sentință, pentru violență comisă asupra fostei sale soții, cu care locuia împreună, judecata i-a stabilit o pedeapsă de încă 2 ani de închisoare. Cumulând parţial pedepsele aplicate, instanţa l-a condamnat la 15 ani de închisoare în penitenciar de tip închis.

Procurorii au atacat cu apel sentința instanței de judecată, solicitând condamnarea agresorului pentru omor intenționat săvârşit asupra unui minor și violență în familie asupra fostei soţii, cu aplicarea unei pedepse definitive mai aspre – 19 ani de închisoare, precizează sursa citată.

Foto simbol. Sursa: Publika.md

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de pe facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker