EvenimenteOrhei

Un băiețel de doi ani a fost accidentat mortal în timp ce traversa singur carosabilul aproape de ora 22

Durere de neimaginat într-o familie din orașul Orhei. Copilul lor de doar doi ani, a fost accidentat sâmbătă seara, 2 mai, în timp ce traversa strada neregulamentar, relatează unimedia.info.

Solicitată de UNIMEDIA, ofițera de presă a IP Orhei, Elena Băetrău, a declarat că tragedia s-a produs la data de 2 mai, în jurul orei 21:45. La fața locului a fost solicitată poliția și un echipaj al ambulanței.

Oamenii legii au stabilit că șoferul unui automobil model Volkswagen, în vârstă de 59 de ani, a tamponat un minor în vârstă de 2 ani, la ieșirea din orașul Orhei. În momentul producerii accidentului, copilul traversa neregulamentar carosabilul de la stânga spre dreapta cu direcția de deplasare a automobilului, singur fără a fi însoțit de un matur.

Traumele primite au fost incompatibile cu viața, copilul decedând la scurt timp la spital.

Conducătorul auto a fost supus testării alcooscopice, iar rezultatele au arătat că acesta nu consumase alcool.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal în cadrul căruia se petrec acțiuni de urmărire penală pentru a se stabili toate circumstanțele pe cazul dat.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker